Alle collectiesBankoverschrijvingen en betalingenInternationale overschrijvingen
Hoe kan ik valuta omwisselen met mijn Finom Business account?
Hoe kan ik valuta omwisselen met mijn Finom Business account?
Elena avatar
Geschreven door Elena
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds september 2023 biedt Finom onze klanten de mogelijkheid om valuta te wisselen.

Om valuta te kunnen wisselen, moet u uw internationale Euro wallet eerst aanvullen.

Om dit te doen, moet u geld overmaken tussen uw wallets.

U kunt ook deze video bekijken voor een gedetailleerde uitleg over hoe u dit doet.

1. Om een valutawissel te starten, kunt u op de knop "Nieuwe

overboeking" klikken en Valuta omwisselen.

Of u kunt de wallet van de valuta die u wilt uitwisselen kiezen en op de knop "Uitwisselen" klikken.

2. De volgende stap is het invoeren van het bedrag dat u wilt omwisselen.

Het minimumbedrag dat u kunt omwisselen is 5 euro (of het equivalent in een andere valuta).

Zodra u het bedrag hebt ingevoerd, klikt u op "Doorgaan".

We zullen dan vragen om de omwisseling te bevestigen.

3. Eenmaal bevestigd, wordt u doorgestuurd naar de pagina van de transactie

De voltooide omwisseling wordt in uw dashboard weergegeven als een transactie.

U kunt dit proces ook bekijken in de video hier

Houdt u er rekening mee dat het wisselen van vreemde valuta en internationale overboekingen in Finom beperkt is tot bepaalde landen en valuta.

U kunt de beschikbare landen in dit artikel bekijken:

Mocht u behoefte hebben aan assistentie of wilt u werken met partners buiten de genoemde landen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze in app chat, of via e-mail op [email protected].