Alle collectiesBankoverschrijvingen en betalingenSEPA Automatische Incasso
Hoe kunnen automatische incasso's worden geretourneerd?
Hoe kunnen automatische incasso's worden geretourneerd?

Dit artikel beschrijft een bepaalde functie die niet beschikbaar is voor gebruikers met de volgende BIC's: SOBKDEB2XXX & TRZOFR21XXX

Anastasia avatar
Geschreven door Anastasia
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Restituties zijn alleen beschikbaar voor automatische incasso's die via het Core-schema gaan.

Automatische B2B-incasso's zijn niet retourneerbaar.

Een terugbetaling van een automatische incasso kan door beide partijen worden geïnitieerd gedurende 8 weken na de dag van de incasso.

U kunt een terugbetaling zelf online regelen via de website of de mobiele app:

1. Zoek de desbetreffende transactie.

2. Open de transactie, klik op 'Terugbetalen' en bevestig dit.

3. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk terugbetaald.